Apteekkitarvikkeiden toimitukset epidemian aikana

Apteekin myymälä- ja pakkaustarvikkeet (1)

Apteekeissa sujuva ja toimintavarma asiakaspalvelu on koronavirusepidemian puhjettua entistä tärkeämmässä roolissa. Apteekkihenkilökunnalta vaaditaan taitoa ja joustamista suoriutua suuremmista asiakasvirroista ja olla ajantasalla jatkuvasti muuttuvassa tilanteessa. Usein apteekkihenkilökunta on ainoa selkeä tiedonlähde uutistulvasta häkeltyneelle asiakkaalle.

Me Kassatiedolla teemme parhaamme, jotta apteekkien myymälätarviketoimitukset sujuvat mutkattomasti, eivätkä kuormita turhaan apteekkihenkilökuntaa. Tilauksen voi tehdä verkkokaupan kautta www.apteekkitarvikkeet.fi, sähköpostitse tai  puhelimitse ja toimitukset ovat perilla viimeistään parissa päivässä, hätätilanteessa nopeamminkin.

Meiltä saa samaan kuormaan myös kaiken tarpeellisen sosiaalitiloihin aina maitokahvista pesuaineisiin ja pehmopapereihin.

Apteekkien asiakasvastaavamme Nina Selin palvelee suomalaisia apteekkeja täysipäiväisesti. Tilausten tai mieltä askarruttavien kysymysten tiimoilta häneen saa yhteyttä sähköpostitse nina.selin@kassatieto.com tai puhelimitse 045 1380 711.

Jaa sosisaalisessa mediassa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin